Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

U=4K

Σα να είδα ένα Σογκόθ πριν λίγο στην κουζίνα. Η γάτα πάλι απλώς έπεσε να κοιμηθεί όταν της έδωσα διαταγή να ανακαλύψει τον πιθανό εισβολέα.
Τι είναι ένα Σογκόθ; Ω, μα αγαπητέ αναγνώστη, δε γίνεται δουλειά έτσι. Σε λίγο θα μου πεις πως δεν έχεις σπίτι σου μυστικά δωμάτια χτισμένα με παράξενη γεωμετρία και γωνίες μέσα από τις οποίες μπορεί να στείλει τα λαγωνικά του ο Τίνταλος. Ανήκουστο!
Σε σένα, η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να αρνηθείς το σπίτι που θα κληρονομήσεις από τον αντιπαθή και μισοάγνωστο θείο σου. Μην πας και ψάξεις καν τη βιβλιοθήκη του. Ως γνωστόν η περιέργεια σκότωσε τη γάτα (όχι την προαναφερθείσα, αλλά μία αρχετυπική Γάτα-Πανδώρα). Σε αυτή την περίπτωση, αν δεν ακούσεις θα έχεις την τύχη της Γάτας, και δεν θες να μάθεις ποιόν πήρε το κάστινγκ στο ρόλο της Περιέργειας. Εκτός αν δεν έμαθες τίποτα από την Κασίλντα στην Καρκόσα.
Τέλος πάντων, το Σογκόθ δεν βρέθηκε. Μάλλον δεν ήταν καν εκεί. Άλλωστε, όλοι οι εγκέφαλοι είναι στη θέση τους. Όχι πώς θα τους έκλεβε, αλλά αν ήταν η Μάζα Η πίσω από αυτά, θα υπήρχε μια βαρυτική έλξη που θα φαινόταν στο εγκεφαλογράφημα. Αντ' αυτού, μόνο η συνηθισμένη γκρίνια του Φ14 για την φορμόλη. Λες κι είναι μεγάλο τίμημα για να ταξιδεύεις ως τον Αλντεμπαράν. Άμα ξυπνήσει τους Π.Θ. θα τον βάλω σε ένα Πανσώμα. Θα του άρεσε αυτό.

Ω δύστυχε αναγνώστη, τι άλλο θα ακούσεις ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: